Yogakitchen

Verwachte opening mei 2020

Lessen op dinsdagavond en vrijdagochtend

 

Mijn naam is Yvonne Raeijmaekers en ik ben heel blij aan te kunnen kondigen dat ik vanaf mei 2020 als gecertificeerd Kundalini yogadocente een yogastudio start binnen Cultkitchen onder de naam ‘Yogakitchen’.

 

Kundalini yoga komt oorspronkelijk uit Noord India en is duizenden jaren oud. In de jaren ‘60 is deze vorm van yoga in het Westen geïntroduceerd door de in India geboren Yogi Bahjan.

Het doel van Kundalini yoga is het bereiken van een hoger bewustzijn, in diep contact met je zelf te geraken en hierdoor je onbeperkte mogelijkheden te ervaren en te leven.

Kundalini yoga versterkt je intuïtie, helpt je kalm en gecentreerd te blijven en ondersteunt je klier- en zenuwstelsel. Het brengt je voorbij je gedachtes en in de ruimte van liefde, wijsheid en kracht.

Er wordt gebruik gemaakt van asana’s (houdingen), pranayama’s (ademhalingstechnieken) en mantra’s. Je kunt iedere yogaset zien als een perfect gecomponeerd muziekstuk wat het beoogde effect zonder aarzeling bereikt.

Je merkt na een les dat je energielevel is gestegen, je voelt je blij en krachtig.

Deze vorm van yoga kan er ook voor zorgen dat bewuste of onbewuste blokkades die je belemmeren in je dagelijks leven worden opgeheven waardoor niet alleen je energie, maar je leven in algemene zin in een fijnere stroming terecht komt.

Je bent meer dan welkom om het krachtige effect van Kundalini yoga te komen ervaren!

 

“ Kundalini yoga is the yoga of awareness. It’s a dynamic, powerful tool that is designed to give you an experience of the soul”.

 

 

Een proefles volgen is altijd mogelijk. Voor meer informatie mbt de yogalessen neem contact op door een appje te sturen naar 06 43279900 of mail naar  yogakitchenbreda@hotmail.com

Vanaf September 2020 ook Yin Yoga in Yogakitchen