Meteen naar de inhoud

Agenda

Binnenkort ...

kraai15
5
Mei
Reserveer nu!
KRAA!&SOEP
Wat is het superfijn om weer een KRAA!&SOEP aan te kondigen en wel op vrijdag 5 mei!
Wij zorgen weer voor een spannend, verrassend, prachtig programma en voor heerlijke maaltijdsoep met brood! De entreeprijs is weer € 12,50 en dat is inclusief de soep!  Er kan vanaf nu gereserveerd worden dus wees snel om er zeker bij te zijn. Het definitieve programma wordt hier later bekend gemaakt. Deur open om 18.30 u. en start programma om 19.30 u. Wij hebben er weer enorme zin in!
PS App Raymond (0646346864) of stuur een mailtje (info@cultkitchen.nl om te reserveren!
Cultkitchen Breda
Vrijdag 3 maart 2023
19:30
12,50
heart-en-soul2
21
april
Reserveer nu
(He)ART & SOUL
Diepgang, bezinning, vrije expressie en creativiteit!!
Vind je het fijn om een moment helemaal alleen voor jou te hebben!? Om op te laden en jezelf volledig vrij te mogen uitdrukken met creatieve materialen!! Lijkt het je leuk diep in je schilderwerk te duiken en verborgen boodschappen vanuit je onderbewustzijn te ontdekken?! Kom dan meedoen met deze mooie combinatie workshop Yoga & intuitief schilderen!!  Schilder- en yoga ervaring is niet nodig!
De workshop begint om 9.30 en eindigt rond 13.30 uur. De kosten voor deze workshop zijn 49 euro inclusief materiaal, verse kruidenthee/koffie en iets lekkers. Je opgeven? Stuur een appje naar 06 43279900 of mail
yogakitchenbreda@hotmail.com 
 
Overige data:
21 april
12 mei
16 juni
7 juli
Yogakitchen Breda
09:30
49,00
Heerink
23
apr
Reserveer nu
HEROES OF ROCK! BERT HEERINK
Heroes of Rock in Cultkitchen Breda
Heroes of Rock komt naar Breda en wel op zondag 23 april 15:00 uur in Cultkitchen aan de La Chapellestraat, vlak achter het station.
Heroes of Rock wordt gespeeld door Bert Heerink en André Becker.
Bert Heerink scoorde als leadzanger bij Vandenberg een wereldhit met Burning Heart. Als frontman bij Kayak nam hij vier albums op. Velen kennen ongetwijfeld zijn nummer Juli, July. Ook zong Bert de Nederlandstalige versie van de Disneyklassieker Tarzan in.
Gitarist André Becker is de geestelijk vader van Pink Floyd Project, een van de beste Pink Floyd tribute bands van Europa. Diverse succesvolle tournees in binnen- en buitenland volgden. Becker scoorde in 2012 een hit met de Oostenrijkse zanger Falco Luneau en speelde onder meer met Waylon en Van Dik Hout.
Kortom, twee muziekvirtuozen die je niet wil missen.
Bij het akoestisch optreden van Heroes of Rock kun je genieten van klassieke rocksongs van artiesten als David Bowie, ZZ Top, Sandy Coast, Walker Brothers en nog veel meer verrassende bekende en minder bekende bands.
Het bijzondere van dit concert is dat het heel kleinschalig is, met maximaal zeventig bezoekers in het unieke poppodium Cult Kitchen.
Voor slechts €17,50 heb je al een ticket.
Bestel je kaartje via:
info@cultkitchen.nl of whatsapp (Raymond) 0646346864
Wees er snel bij want vol is vol en kaartjes worden verkocht op volgorde van aanmelding.
Cultkitchen Breda
15:00
17,50
Adobe_Express_20230411_2309250_1
4
Juni
Reserveer nu
Retreatdag 'Terug naar je natuur'
Een magische dag vol inzichten, expressiviteit, plezier en zelfzorg...
Speciaal voor jou lieve vrouw!!!
om terug te keren naar wie je in wezen bent, diep verbonden met je intuïtie, instincten en natuur...
Van binnen zijn we nog steeds wie we altijd waren en weten we en kunnen we voelen wat echt belangrijk is voor ons, waar wij en onze ziel heen willen bewegen.
Breng deze intuïtie en wijsheid weer tot leven, raak haar aan en speel ermee ...door middel van meditatie, opstellingen en creativiteit in een veilige en warme bedding
Wat kun je deze dag precies verwachten?
- In de ochtend een ontspannen yogales met meditatie om je bekkengebied te openen en je te verbinden met je innerlijke wijsheid.
-  Vervolg van het ochtendprogramma: werken met opstellingen om inzicht te krijgen in hoe je (nog) meer kunt verbinden met je innerlijke stroom en natuur.
- LUNCH
-  s' Middags gaan we intuïtief schilderen op doek. Schilder je vrij van zorgen, ballast en stap in de flow van creatie.
- Je ontvangt een reading mbt je schilderij om hier inzichten en boodschappen uit te halen.
- Gezamenlijke afsluiting
Voel je welkom deze dag tot je te nemen, inzichten te verwerven, te spelen en te zijn...
Het zal nog lang zijn nawerking hebben..
Yoga- en schilderervaring is niet nodig!
De dag wordt begeleid door Yvonne Raeijmaekers (eigenaresse Yogakitchen). Zij is yogadocente in de Hatha, Yin en Kundalini Yoga en beeldend kunstenares. Haar begeleiding is met zachtheid, liefde en (levens)ervaring.
De kosten van deze fijne dag zijn 89 euro (inclusief soep en salade bij de lunch, lekkers bij de thee en alle materiaal) 
10:00
89
Yogakitchen Breda