Meteen naar de inhoud

Agenda

Binnenkort ...

kraai15
7
Juni
Reserveer nu!
KRAA!&SOEP
Wat is het superfijn om weer een KRAA!&SOEP aan te kondigen en wel op vrijdag 7 juni !
Wij zorgen weer voor een spannend, verrassend, prachtig programma en voor heerlijke maaltijdsoep met brood! De entreeprijs is weer € 12,50 en dat is inclusief de soep!  Er kan vanaf nu gereserveerd worden dus wees snel om er zeker bij te zijn. Het definitieve programma wordt hier later bekend gemaakt. Deur open om 18.30 u. en start programma om 19.30 u. Wij hebben er weer enorme zin in!
PS App Raymond (0646346864) of stuur een mailtje (info@cultkitchen.nl om te reserveren!
Cultkitchen Breda
Vrijdag 7 juni
19:30
12,50
Screenshot_20240131_150503_Gallery[8754]
25
Sept
Reserveer nu
Intuitief schilderen

SCHILDERREIS 7 delige (He)ART & SOUL Innerlijke schilderreis START 25 september om de week op woensdagavond van 19.00 tot 22.00🧡 Een schilderproces en innerlijke reis die je aangaat, waarin bewuste en onbewuste delen van het zelf zichtbaar zullen worden op het schildersdoek. Deze reis biedt de mogelijkheid langere tijd aan 1 werk te schilderen, waardoor het schilderij mee transformeert met jouw proces. Ook doen we wanneer een werk af is een reading/beschouwing van jouw schilderij, zodat je hetgeen je schilderij jou wil vertellen kunt ‘horen’. We werken met acryl of olieverf in de heerlijke ruimte van Yoga en Cultkitchen (studio/atelier).De cursus is inclusief verf en schildermateriaal. Exclusief doeken en schetsboek. Begeleiding door Yvonne Raeijmaekers, (intuïtief) beeldend kunstenares en yogadocente We beginnen steeds met een toepasselijke meditatie en inspirerende tekst of beeldmateriaal Vervolgens werk je in stilte of met thematische muziek aan je eigen werk. Opgeven of meer informatie persoonlijk bij Yvonne of per mail/ what’s app. Maximaal 8 deelnemers dus schrijf je snel in als je erbij wilt zijn💜 Investering 249 euro Boek je voor 1 Augustus betaal je slechts 229 euro! 

T 0643279900  yogakitchenbreda@hotmail.com https://www.cultkitchen.nl/yogakitchen/  (NB het is geen schilderles, maar een persoonlijke reis waarin wordt meegekeken en gevoeld met jouw proces wanneer die behoefte er is, ook wordt er een deelronde gedaan aan het eind)

Yogakitchen Breda
11:00
229
heart-en-soul2
19
April
Reserveer nu
(He)ART & SOUL
Diepgang, bezinning, vrije expressie en creativiteit!!
Vind je het fijn om een moment helemaal alleen voor jou te hebben!? Om op te laden en jezelf volledig vrij te mogen uitdrukken met creatieve materialen!! Lijkt het je leuk diep in je schilderwerk te duiken en verborgen boodschappen vanuit je onderbewustzijn te ontdekken?! Kom dan meedoen met deze mooie combinatie workshop Yoga & intuitief schilderen!!  Deze keer staan de workshops in het teken van de chakra's (belangrijke enrgiepunten in je lichaam)  en kan je schilderij je informatie geven over hoe je een bepaald chakra/energie punt meer in balans krijgt. Daarnaast gaat het vooral ook om het plezier en het spelen op doek:)  Schilder- en yoga ervaring is niet nodig!
De workshop begint om 11.00 en eindigt rond 14.15 uur. De kosten voor deze workshop zijn 49 euro inclusief materiaal, verse kruidenthee/koffie en iets lekkers. Je opgeven? Stuur een appje naar 06 43279900 of mail
yogakitchenbreda@hotmail.com 
 
Data 19 april, 24 mei, 14 juni, 5 juli
 
Ook op alternatieve data als familie, vrienden of bedrijfsuitje te boeken!!
Yogakitchen Breda
09:30
49,00
Screenshot_20240131_150503_Gallery[8754]
20
Sept
Reserveer nu
Intuitief schilderen

SCHILDERREIS 7 delige (He)ART & SOUL Innerlijke schilderreis START 20 september om de week op vrijdagmiddag van 11.00 tot 14.15🧡 Een schilderproces en innerlijke reis die je aangaat, waarin bewuste en onbewuste delen van het zelf zichtbaar zullen worden op het schildersdoek. Deze reis biedt de mogelijkheid langere tijd aan 1 werk te schilderen, waardoor het schilderij mee transformeert met jouw proces. Ook doen we wanneer een werk af is een reading/beschouwing van jouw schilderij, zodat je hetgeen je schilderij jou wil vertellen kunt ‘horen’. We werken met acryl of olieverf in de heerlijke ruimte van Yoga en Cultkitchen (studio/atelier).De cursus is inclusief verf en schildermateriaal. Exclusief doeken en schetsboek. Begeleiding door Yvonne Raeijmaekers, (intuïtief) beeldend kunstenares en yogadocente We beginnen steeds met een toepasselijke meditatie en inspirerende tekst of beeldmateriaal Vervolgens werk je in stilte of met thematische muziek aan je eigen werk. Opgeven of meer informatie persoonlijk bij Yvonne of per mail/ what’s app. Maximaal 8 deelnemers dus schrijf je snel in als je erbij wilt zijn💜 Investering 249 euro Boek je voor 1 Augustus betaal je slechts 229 euro! 

T 0643279900  yogakitchenbreda@hotmail.com https://www.cultkitchen.nl/yogakitchen/  (NB het is geen schilderles, maar een persoonlijke reis waarin wordt meegekeken en gevoeld met jouw proces wanneer die behoefte er is, ook wordt er een deelronde gedaan aan het eind)

Yogakitchen Breda
11:00
229