Meteen naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

HEROES OF ROCK! BERT HEERINK

23/04/2023 @ 15:00

17,50€
Heroes of Rock in Cultkitchen Breda
Heroes of Rock komt naar Breda en wel op zondag 23 april 15:00 uur in Cultkitchen aan de La Chapellestraat, vlak achter het station.
Heroes of Rock wordt gespeeld door Bert Heerink en André Becker.
Bert Heerink scoorde als leadzanger bij Vandenberg een wereldhit met Burning Heart. Als frontman bij Kayak nam hij vier albums op. Velen kennen ongetwijfeld zijn nummer Juli, July. Ook zong Bert de Nederlandstalige versie van de Disneyklassieker Tarzan in.
Gitarist André Becker is de geestelijk vader van Pink Floyd Project, een van de beste Pink Floyd tribute bands van Europa. Diverse succesvolle tournees in binnen- en buitenland volgden. Becker scoorde in 2012 een hit met de Oostenrijkse zanger Falco Luneau en speelde onder meer met Waylon en Van Dik Hout.
Kortom, twee muziekvirtuozen die je niet wil missen.
Bij het akoestisch optreden van Heroes of Rock kun je genieten van klassieke rocksongs van artiesten als David Bowie, ZZ Top, Sandy Coast, Walker Brothers en nog veel meer verrassende bekende en minder bekende bands.
Het bijzondere van dit concert is dat het heel kleinschalig is, met maximaal zeventig bezoekers in het unieke poppodium Cult Kitchen.
Voor slechts €17,50 heb je al een ticket.
Bestel je kaartje via:
info@cultkitchen.nl of whatsapp (Raymond) 0646346864
Wees er snel bij want vol is vol en kaartjes worden verkocht op volgorde van aanmelding.

Gegevens

Datum:
23/04/2023
Tijd:
15:00
Kosten:
17,50€
Site:
https://cultkitchen.nl/agenda/