Ga naar de inhoud

schildervakantie IN FRANKRIJK

op vakantie met cultkitchen

De omgeving
Een oase van rust en natuur, in het heuvellandschap van de Dordogne. Het domein van Gengiraud wordt door de lokale bevolking geroemd om de rust, ‘la tranquilité’. Rond de statige kastanjeboom en oude waterput staan verschillende gebouwen: huis La Principale, huisje Le Lavaud, een schildersatelier en een grote schuur. Daaromheen een ruime tuin, omringd door riviertje Le Lavaud. 

Het programma
In deze inspirerende omgeving organiseren wij vanuit Cultkitchen in de zomer 2 schilderweken. De ambiance en de natuur rondom het huis bieden alle ingrediënten om tot prachtige schilderijen te komen. De schilderweek is zowel voor beginnende als gevorderde schilders , door de individuele en persoonlijke begeleiding kan iedereen zich op het eigen niveau ontwikkelen. Er wordt gewerkt met houtskool, aquarelkrijt, acrylverf en olieverf.
Er is een ochtend en middagprogramma waarin verschillende technieken en vaardigheden aan bod komen en een schildersoog ontwikkeld wordt.
Iedere ochtend en middag is er schilderles begeleid door Raymond, behalve de woensdagmiddag is vrij naar eigen invulling.

Yvonne, de partner van Raymond, is kunstenares en yogadocente en zal voor degenen die willen in de ochtend een fijne yogales verzorgen.

Er is ook een vuurplaats, s’ avonds ben je dus welkom voor een goed gesprek en een drankje bij het vuur!

De begeleiding
De begeleiding is door Beeldend kunstenaar Raymond Assink, opgeleid aan de kunstacademie te Kampen. Zijn enthousiasme en bevlogenheid werken aanstekelijk. Raymond heeft jarenlange ervaring in het lesgeven en het geven van workshops.
Raymonds eigen werk bestaat uit vrij werk, landschappen en portretten. Hij exposeert in binnen en buitenland en is oa bekend van het tv programma ‘Sterren op het doek’.
Raymonds atelier is gevestigd in Breda, de creatieve broedplaats Cultkitchen.

Maaltijden en overnachtingen:
De overnachtingen en maaltijden zijn inbegrepen , op 1 avond diner na. Er wordt heerlijk gekookt door Ingrid (zus van Raymond), fervent keramiste met een passie voor koken! en Yvonne

De prijs is 949 euro op basis van volpension en een 2 persoonskamer. 
Kamperen in de tuin behoort ook tot de mogelijkheden. Wanneer je dit wilt neem even contact met ons op.

De prijs is inclusief:

 • alle maaltijden, behalve het diner op de woensdagavond. Drankjes bij de maaltijden zijn ook inbegrepen.
 • 5 overnachtingen
 • alle schilderlessen in de ochtend en middag
 • alle schildersmaterialen:
  schildersezel, houtskool, aquarelkrijt, acrylverf, olieverf, papier, potloden, penselen en 1 schilderdoek (overige doeken zelf mee te nemen)
 • yogales in de vroege ochtend indien gewenst

 

De prijs is exclusief:

 • de reis
 • reisverzekering en annuleringsverzekering (verplicht!)
 • consumpties buiten de maaltijden
 • een aantal extra schilderdoeken naar eigen wens
 • diner op woensdagavond

 

Het programma start maandagochtend vanaf 11 uur, ook lunch is deze dag inbegrepen. Het programma eindigt zaterdag na de lunch (rond 13.00 uur).

Grijp deze unieke kans om je artistieke vlam te laten ontbranden! Schrijf je vandaag nog in voor de Cultkitchen Schildervakantie in Frankrijk en beleef de zomer van 2024 op een onvergetelijke manier!

 
Bel of mail gerust voor uitgebreide informatie!
Bel 06-46346864 of mail naar info@cultkitchen.nl.