WORkSHOPS

schilderworkshops & bedrijfsuitjes

We gaan schilderen op muziek en maken per persoon, een aantal werkstukken op papier en een eindwerkstuk op doek.

Je zult elkaar en jezelf verbazen!
Op jullie eigen locatie: 
– € 45,- p.p.

In CultKitchen:
Koffie,thee, bonbons & koekjes: € 45,- p.p.
– High-tea of lunch: € 55,- p.p.
– High tea of lunch en borrel met tapas: € 65,- p.p.

Prijs bij 20 tot 40 personen (excl. btw)
Prijs voor minder of meer personen en van alle andere mogelijkheden op aanvraag. Bel of mail gerust voor uitgebreide informatie! Bel 06-46346864 of mail naar info@cultkitchen.nl.

  • Een schilderworkshop duurt ongeveer 3,5 uur.
  • Ook kun je in plaats van individuele eindwerkstukken, groepsgewijs grotere kunstwerken maken.
  • Voor iedere deelnemer staat een ezel klaar, volop materiaal, schorten en er wordt gewerkt volgens verrassende opdrachten.
  • Het thema kan in overleg.
  • Ontspannen en in een gezellige sfeer in een ruim atelier met brandende houtkachel.
  • De groepsgrootte kan van 1 tot oneindig veel personen van alle leeftijden zijn.

Zelfs in de voorbereiding heb je al plezier. Ik wist nog niet precies wat ik wilde en hoe ik het wilde. Voorafgaand ben ik dus een paar keer binnen gewandeld om daar samen een vorm in te vinden. Bij Raymond ben je altijd welkom. Ideeën genoeg en mogelijkheden te over. Het prachtige atelier geeft letterlijk het gevoel van ruimte. Ruimte voor inspiratie, ruimte voor ontplooiing en ruimte voor activiteiten. De dag zelf was uitstekend verzorgd en iedereen was laaiend enthousiast. Het gevoel voor humor, de gastvrijheid, de service, de betrokkenheid, de ontspannen houding en de professionaliteit hebben allen bijgedragen aan een meer dan geweldige dag. De kinderen (in de leeftijd van 0 t/m 8) hebben heerlijk gespeeld en mochten gebruik maken van binnen en buitenspeelgoed. Na het schilderen hebben we afgesloten met een hapje en een drankje. En …. je raadt het al: ook dat was goed: heerlijke hapjes en sfeervol gepresenteerd. Het eindresultaat van de schilderworkshop is mijn verjaardagscadeau geworden en heeft een mooie plek in mijn huis gekregen.

Ingrid Aangenendt

Aantal personen: 28 / Locatie: Cultkitchen Breda

We hebben met ons kleine familiegroepje de foto's bekeken en de dag weer even opnieuw beleefd. Wat een fijne ervaring. Jullie zijn twee geweldig gastvrije mensen. Je weet iedereen op zijn gemak te stellen en in hun waarde te laten. Ook haal je het maximale uit de mensen tijdens het schilderen op muziek. De eerste drie opdrachten sloten heel goed aan bij de mensen en bij ieders niveau. Iedereen voelde zich vrij. Dat voldeed perfect aan de verwachtingen. De laatste opdracht op doek, was voor de meesten wat lastig. Koen en Lianne vonden het de fijnste opdracht die er bij zat. Zo zie je maar. De een kan zich kwijt in pure expressie van binnen uit en de ander kan meer met een concrete opdracht. Iedereen was heel blij met de begeleiding door Raymond. In hart en ziel een betrokken kunstenaar. Fijn dat alles vastgelegd werd, dat is dan lekker nagenieten. Dank jullie wel en tot een volgend keer. De lunch was perfect, met allerlei smaken , voor ieder wat wils. Aantal personen: 8 Locatie: Cultkitchen Breda

Familie Hagenberg

Aantal personen: 8 / Locatie: Cultkitchen Breda

Vanaf het begin af aan alles perfect verzorgd. De lunch was heerlijk en de sfeer geweldig. Niemand kon zich iets voorstellen bij deze workshop maar alles was boven verwachting. Ontzettend leuk was het dat we de schilderijen die we gemaakt hadden mee naar huis mochten nemen. Alles was goed: de ontvangst, de begeleiding, de sfeer > kaarsjes aan en zelfs chocolade bonbons bij de thee Het is een aanrader!

Houwen Juweliers

Aantal personen: 5 / Locatie: Atelier Vlaszak Breda

Erg leuk om met groep te schilderen, vooral op muziek! Zelfs als je niet creatief bent komen de mooiste dingen naar boven. Ook verzorging van buffet prima, totaal was zeer sfeervol! Zeer de moeite waard.

Functieafdeling Franciscusziek

Aantal personen: 38 / Locatie: Atelier Vlaszak Breda

Leuk idee om mensen met verschillende interesses bij elkaar te krijgen en onder de bezielende leiding van Raymond Assink te laten schilderen. Alle deelnemers waren super enthousiast.

KWS Infra bv (Volker Wessels)

Aantal personen: 13 / Locatie: Tuindorpbad Hengelo

Zomervakantie voorbij!; en dan om het schooljaar 2009/2010 te starten ons jaarlijks teamuitje. In de ochtenduren bijkletsen en beleidsmatige zaken, een heerlijke lunch en hierna met zijn allen (55 personen), een workshop schilderen op muziek in de boomgaard. Fantastisch! Onder de bezielende en bevlogen begeleiding van Raymond, ‘waren’ we allen ware kunstenaars. Al de individuele schilderijen waren verschillend, dynamisch en kleurrijk . Raymond kon er ook nog karaktertrekjes van collega’s uithalen. We hebben voor onze lokatie de Cirkelboog in Enschede, magnifieke tweeluiken gemaakt in teamverband. Deze hangen nu te pronken verspreid over het gebouw. Echt een workshop om aan te bevelen!

Viataal; lokatie de Cirkelboog

Aantal personen: 55 / Locatie: Hertme; pleisterplaats rabo-scheele

Ons team heeft een ontspannen middag gehad in een creatieve omgeving. Begeleid en goed verzorgd door 2 enthousiaste kunstenaars. Onze collega’s gingen helemaal op in de muziek en hun kunstwerken. Het resultaat hangt in onze personeelskamer.

OLV Fatimaschool

Aantal personen: 22 / Locatie: Landgoed De Meerberg Teteringen

Na een aantal minder geslaagde teamdagen, hadden we dit keer gekozen voor Raymond en zijn schilderscursus op locatie. Vanaf het eerste contact voelde het goed aan en kregen we er steeds meer zin in. Na een ochtend vol vergaderen konden we ‘s middags gaan schilderen. Vol enthousiasme werd ons in een kwartier tijd de geschiedenis van de kunst verteld, die wij zelfs begrepen. Daarna konden we zelf aan de slag op heerlijke muziek. Prachtige resultaten werden bereikt en na goed oefenen hebben we twee prachtige tweeluiken gemaakt die trots op ons kantoor hangen. Dit werd mede mogelijk gemaakt door het enthousiasme van Raymond die ons bijzonder inspireerde en goede adviezen gaf. Alle 17 deelnemers waren het na afloop met elkaar eens dat dit een geweldige middag was. Diverse mensen hebben hun eigen schilderij inmiddels thuis ook ingelijst ophangen. Een aktiviteit die wij iedereen aan kunnen raden. Ook heel attent dat we naderhadn een cd met foto’s hebben ontvangen.

DELA uitvaartverzorging West B

Aantal personen: 17 / Locatie: Brasserie de Halve Maan te Hulst

De dag begon al perfect met het beetje koude maar prachtige weer en toen we op de lokatie aankwamen en al die schildersezels in de vrije natuur zagen staan werden we allemaal vrolijk. We werden heel gastvrij ontvangen en na een korte uitleg over de kunstgeschiedenis vergezeld met beeldmateriaal werden de cursisten bekend gemaakt met kunst en kregen de mogelijkheid deze dan ook vrij te interpreteren. Met een aantal kleuren verf naar keuze werden we aan het werk gezet, dit alles begeleid door de kunstenaar en met prachtige muziek, die er voor zorgden dat wij ons allen voelde als een vrij kunstenaar.Er werd veel gelachen en gepraat naderhand over onze kunstwerken en zelfs de minst creatieve collegas hadden schilderijen gemaakt waar ze trots op waren. Wij vonden het een fantastische ervaring en kunnen iedereen dit uitje aanraden, nogmaals bedankt!

J A Raymakers

Aantal personen: 28 / Locatie: schaapskooi Helmond

Elk jaar willen wij met het personeel en aanhang een leuke, ludieke kerstavond organiseren. Iets bijzonders ter afsluiting van het jaar. Via via zijn wij in contact gekomen met Raymond. Hij heeft ons die avond iets unieks gegeven. Een heerlijke schilderavond op verschillende soorten muziek met tussendoor een hapje en drankje. Mensen waren ontspannen, soms enorm geconcentreerd bezig, maar er werd ook heel wat afgelachen. Fantastische creaties zijn er gemaakt. Een leuke ervaring en zeker een aanrader om in groepen te doen.

Please payroll

Aantal personen 40 / Locatie Schaapskooi op Landgoed Croy

Om onder genot van kopje koffie de geschiedenis van de schilderkunst horen en dan zeer heldere concrete opdrachten te krijgen die je houvast geven en je steeds een stukje verder helpen om uiteindelijk tot een verbazingwekkend resultaat te komen, dat was heerlijk om te ervaren. De vakkennis en enthousiasme van Raymond hielpen daar erg aan mee. Zo leuk jezelf, vrienden en collega’s van een andere kant te zien. Van schilderen, tot lekkere hapjes tot het nabespreken van het werk alles klopte. Dit moet iedereen een keer gedaan hebben!

Vriendenclub

Aantal personen: 15 / Locatie: Atelier Vlaszak Breda

Een verrassende activiteit die door iedereen erg is gewaardeerd. De relaxte begeleiding zorgt er voor dat uiteindelijk iedereen op zijn/haar manier een mooi schilderij heeft gemaakt.

Complan

Aantal personen: 20 / Locatie: Landgoed De Meerberg Teteringen

Geweldige dag! Zeer de moeite waard. Goede begeleiding, muzieke en heerlijke hapjes. Wij hadden ons pap een schilderworkshop cadeau gedaan voor zijn 75e verjaardag. Hij vond het geweldig en had nog talent ook!

Hypnotherapie

Aantal personen: 4 / Locatie: Atelier Vlaszak Breda

Iedereen was een beetje nerveus over het schilderen, maar het viel 100% mee. Het was zo ongedwongen en gezellig! Raymond deed het super. En ook nog heerlijke hapjes en tapas!

Novostar BV

Aantal personen: 13 / Locatie: Atelier Vlaszak Breda

Schilderen op muziek, onder de enthousiaste begeleiding van Raymond leidde bij ons team tot een mooi werkstuk wat nu in de wachtkamer van de praktijk schittert. Workshop zeer aan te raden.

Psychologische adviespraktijk

Aantal personen: 6 / Locatie: Lochem

Inspirerende schilderworkshop. Leuk voor zowel ervaren als onervaren.

Van Lanschot Bankiers

Aantal deelnemers: 7 / Locatie: Atelier Vlaszak Breda

Raymond is een super creatieve man die samen met zijn vrouw de workshop schilderen op muziek verzorgd. We waren met diverse groep en we hebben het heel leuk gehad. De eindproducten worden binnenkort op het werk aan de muur gehangen!

GfK Panel Services BV

Aantal personen: 64 / Locatie: Landgoed De Meerberg Teteringen